Hali,
igyexem mindenre kitérni.
Ami most a legjobban zavar: balkanyarban, és csakis balkanyarban kigyullad az olajnyomás lámpa. Hé GURUK! Ez szerintetek az olajpumpa közeli halálát, vagy az olajgomba női szeszélyét rejti magában? A szabatos válasz érthetően sürgős.
Amúgy sajna eljutott a tehén abba az állapotába, hogy pontosabban meg kell figyelnem a szokásait, és a vonulási útvonalát. Ehhez viszont korrekt jelölés - azaz gyürüzés szükséges. Hogy én milyen jópofa csávó vagyok így hajnali kettőkor, miután egész nap költöztettem....:-).
Nem dekkolt valaki ma (szombat) Biatorbágyon egy király S40-el?
Bolas
sajna a pénteki takarítás elmaradt, mert hajnali négykor arra gondoltam, hogy aludni is kellene egy kicsit... előtte volt búli, meg kaja, meg pía, meg nők, és a krokodil sem jött el...:-). (ha valaki nem ismeri az idevonatkozó viccet akkor mélben elküldöm...).
Fargo
nem tudom sajnálni a köcsögöt, mert ha téged nem is, de a VOLVO-dat nyugodtan tisztelhetné...
Csak így tovább keményen. Bár ez hashajtóval kicsit körülményes...:-)
lore
igen én írtam, hogy egy "csöppet" mocskos az autóm, de hát nem ez az igazi cselendzs? Az a fránya világos kárpit... Talira megyek (mérne?), a dísztárcsa pedig majdnem akkora mint a felni, csak pici lukak maradnak körbe. Figyelgesd szorgalmasan a heteseket, biztos lácc majd ijjet.
Meg egy csevegős kérdés így az éjszakába: nektek is behullik az első ülés és a könyöklő közé minden? Pl. öngyújtó, aprópénz, mekdonáldszos sültkrumpi, etc., hogy aztán hosszú kínok árán lehessen csak eltávolítani? Vagy csak én "lakom" az autóm menet közben?
Megj.:lehet, hogy hosszan lesz alkamam restaurálni a tehenet, mert a II. kerületi szabálysértési előadó néni mindenáron magához akarja édesgetni a rendszámom egy időre. Nem spanja véletlenül valakinek? Annyi volt, hogy tilosban parkoltam, és nem voltam hajlandó megnevezni magam az erre rendszeresített kérdőíven, ami mostanság azt vonja maga után, hogy pár hónapra kivonják az autót a forgalomból :-(. Jövő héten megyek térdenállva könyörögni...
MacskaPümi
Most szólok hozzád, erre nem is reagálsz??
Na ennyi. Elég tömör voltam??????? :-)
Triznyák
aki Fargo bácsihoz hasonlóan ásványvizezett
csak épp szófosása lett tőle :-))))
PS még szerencse hogy nincs vihar...