én tudok neked jobb büntetést! fel kell venned mindenféle szexi rucit: magastalp cipő, topocska, cicanaci, esetleg miniruci, és el kell töltened egy estét a high-life discoban. na elég kegyetlen voltam? :))))))
néztétek a miss universt? az a nagydarab néger nő a sok kis nádszállány között elég röhejes volt. ráadásul baltaarca volt szegénynek. volt köztük pár olyan nem szép, hogy csak na. vagyis inkább nem is nem szépek voltak, hanem nagy átlagok. nem értem én ezt......
béla mi van veled? nem bírod a strapát?
hogy libertine-ről már ne is beszéljünk. két napja eltűnt, még csak életjelt sem ad magáról. aszonta szombaton jön. ehhez képest már vasárnap van....? valaki érti mi folyik itt? talán shalina újabb ármánykodása, hogy szézfálassza a már végre boldogságban élő ifjú szerelmeseket? jaj ne! kérlek shalina add vissza nekem egyetlen szerelmem!!! máskülönben ketchuppal kell vígasztalódnom, ami mondjuk nincs ellenemre. ugyani már télleg tisztáztuk a félreértést, és megállapodtunk a kölcsönös rajongásban.....
na asszem mára ennyi voltam, mert hát nincs itt senki , aki ébren tartana.
persze nem feledkeztem meg rólad sem ice, aki online!!!, csak tudod, egyszerre csak egy nő! hát persze, hoyg tudod, hiszen ezt a szabályt te állítottad fel....:(
na akkor megyek, bebújok erik mellé....jobbhíjján
akkor küldöm csókjaim, öleléseim, melleim :) (o)(o)(bocs shalina, illetve nemtom ki) minden kedves rajongómnak.....
csöcsi paulina