különböző béla Creative Commons License 2000.05.13 0 0 829
Nnna lányok, nem szeretem mikó így összevesztek rajtam. Jó, jó, hát mongyuk megértem a hihetetlen motivációt, néha én is nehezen bírok ellenállni magamnak, nade ez mégis több a soknál, csak azé mer nem vagyok itt, nem kell rögtön ráizgulnotok egymásra. Rend legyen! Különben is nem tuggyátok, hogy nincs is nekem vágyam semmi, csak eccere elvesznem borneó dzsungeljeiben és Bookshie ölelő karjaiban, ugyanakkor pmb-nek nyomni a habot az eper tetejére és közben még elég LASSAN futni, hogy Shalina elkaphasson egy kis harapdálásra?

Bookshie! Elszunnyatt a gépen ám melletted a borneói majomember, de nem én! Csak azé mer egy kicsit rákészültem a 7. menetre ? Most asztán hétfő reggelig í-méjl meg, magadtól!

Ketchup, igazad van, elég nehéz tartalmat találni egy olyan hozzászólásban, amit az ember el sem olvas. Még ezres IQ-val sem.

Iceride átment undergroundba? (Illetékes elvtárs: Bookshie)

Na jó, most megyek, kissé elszöntyönpöntyörödve, mer 3 napon át kong-tam az ürességtől, hiányotok átjárt, mondaná a költő, mint huzat a házon, asztán meg kiderül, hogy nem is a szél, hanem tik csapkoggyátok egymásra az ajtót. Hát nem mindegy, hogy ki mit szeret, ha egymást nem? Készüljetek a penitenciára....na lássukcsak, Libertine körmöst kap, pmb-nek metálrobbanás dukál, Bookshie-nak meg pörldzsemet kell hallgatnia a duna plázában...remélem egy életre megtanujjátok!