gbrl Creative Commons License 2000.05.12 0 0 2290
hi, all.... volvo-skoda vagy skoda-volvo.....
hááát, nekem szerencsém volt többhöz is mindkét márkából. 1st skoda 120.... ezt nem kell ecsetelnem asszem.... de most is jó választás, ha üzembiztos autó kell, megfizethető cascoval kb 180-200e huf-ért....
2nd: skoda felicia (1.3 benzines).... a szervo az nagyon kell(ett volna) bele.... egyébkent nem rossz, de vannak benne favorit-os megoldások még.... de azért hmm :) - a 120 után....
3rd: skoda octavia. ez friss. 4 milla, 20e km, eddig semmi gond, az össze szervít 13e huf eddig. de a hátsó ajtó kárpitja nyikorog, a hátsó ülés elég kényelmetlen ....és... szóval hiányzik valami..... - előtte volt a 940 kombi td automata.... - de aztontúl az octavia halk, még 160-nál is, a casco megfizethető (140/év) és nem loják túlzottan........
...
és a VOLVO-k volt egy 760gle td (kézi, limó).... ebben több mint fél millió km volt edereti motorral generál nélkül.... - tudjátok a 6 hengeres vw motor.... elnyűhetetlen.... az autó egy szuper járgány vol.... mint egy nagy bálna (nem is tudom, ki irta a topic-ban.....)
de eladtam, mert jött helyette egy 940.
VOLVO 940gl 2.4 td automata. hááát, ez egy álom. kénylemes ülések, 1800km után is szinte frissen szálltam ki (svédország, eskilstuna 2700 km), biztonságos és hatalmas jószág volt. szinte egy mestermű. nem tudok mit irni róla. ezt érzni kell.
.....
háát, ez a különbség. az octavia-nal nem érzem ezt az érzést.... - lehet, hogy fertőzött vagyok (volvo), de nem.....
.........
a ferdinand pieoch (vw) meg szerintem maga sem gondolta, hogy akár a vw passat is, vbagy a skoda octavia nyomába kelhet akár egy 15-18 éve gyártott kocka 7-esnek............
hm? :))))))
Előzmény: lore (2268)