keton Creative Commons License 2000.05.12 0 0 2287
Üdv

A lore által kreált volvotopik oldal az extrán van. Vagy áttelepítjük a tár-ra? Közben eszembejutott, hogy esetleg széttördelt zip-ként is felrakhatnám... A méles küldés nálam nemnagyon megy, mert max 2mb lehet egy mail (próbáltam már nagyobbat küldeni, de kb 2 megánál hibaüzenet), tehát ez a lehetőség se működik. Na majd jövőhéten nekirugaszkodok.

A Skoda konkurálni akar a Volvoval? Vagy csak imidzsben? Ez mindenesetre érdekes.

más
elnézést, hogy egy kicsit off (habár autósfórum), de kissé ideges vagyok a magyar autósokra. Jövünk a Monostori úton (ez egy főút-táblával ellátott utca, de elég nagy ahhoz, hogy ezt tábla nélkül is meg lehessen állapítani, keresztben kis mellékutcákkal), erre egy barom előttünk kb 20m-re fék nélkül min 60-al átszáguld az úton. Ha belegondolok, hogy csak egy picit kellett volna gyorsabban mennünk, és pont az én ajtómba csapódott volna az az állat, kiráz a hideg. Nem mintha attól félnék, hogy átszakad az ajtó, nade ha a fejem leboxolja a B-oszlopot, nem hiszem, hogy én kerülök ki győztesen. HOGY LEHET ILYEN EMBEREKNEK JOGOSÍTVÁNYT ADNI???????

márvolvobanisfélő DCs