Mortoff Creative Commons License 2024.02.13 0 5 89318

"Azért az Alpok forgalmában, a sok vizes Gs között is kíváncsi lennék, hogy tartod e a véleményedet! Ott nekem a Dohc GSA is kicsit kevésnek tűnt, oda az 1250 Gs való. És ha nem lenne egy személlyel túl sok nekem, nem is adtam volna el. Egyébként ez a grand route des alpes úton volt, ahol a vizesek hordái, egy személlyel, cuccok nélkül, felvezető motorral verettek.."

Van rajtuk kormány, ki tudnak kerülni... Egyetértve Zöldivel, a 1150r nekem se volt soha kevés, vagy gyenge és ha valaki gyorsabb volt. Kikerült és ment a dolgára.

"Néha a végével felvettem a tempót, de sajnos ilyenkor a párom már verte a hátamat. Ja, és mi is 3 dobozzal voltunk felpakolva."

Miért kell felvenni a tempót? Ha meg már mindenképp veretni akarod, akkor minek a párod, meg a három doboz? Nem ok nélkül nyomták azok sem egyedül, cuccok nélkül...

Ismeretlenül, kívülről szemlélem amit írsz/csinálsz, de nem nagyon értem.

1250-et eladtad, mert sok. De tulajdonképpen páros motorozáshoz az alpokban meg jó.

DOHC az jó. Ez ok. Bár két személlyel+cuccal véleményes az alpokba.

Hú az 1300... de az 3 DOHC ára (meg szvsz még több, mint az 1250 és már azt is soknak érezted)

De mégsem, legyen egy szép 1150. De az meg kevés az alpokba.

Persze nem kell ezt nekem értenem. ;)

Előzmény: Stenmark1 (89317)