Virágszál Creative Commons License 2000.05.12 0 0 660
Koszonom a kedves fogadtatast, es a tanacsokat! Nem gondoltam volna, hogy ennyi macerat jelent a kontinens valtas: karacsonyig utolso talik a csaladdal, baratokkal, hasznavehetetlen dolgok leselejtezese, fogorvos stb. Arrol nem is beszelve, hogy vmi. problema volt a szerverrel es napokig nem tudtam bejelentkezni.

Vegig olvastam a topicot es kicsit enyhultek a 1/2más érzéseim. Mr Spock vallomasa fogott meg a legjobban arrol, hogy neki mint regi amerikasnak mit is jelent az USA. Masik nagy pozitivum, hogy MuMu valoban gazdaja a topicnak. Kar, hogy az altalam latogatott tobbi topicon nem mindig ez a rulez.

A ferjem kozben mar bekoltozott a ceg altal berelt es total berendezett lakasba, ahol addig lakunk majd mig a dolgaink meg nem erkeznek utanunk. Azt mondja fog nekem tetszeni, foleg a 93 tv csati. Ez a vicc arrol szol, hogy nekunk 2 eve nincs tv-nk, igy a csalad/ismerosok koreben allandoan huznak minket : ))

Nos, ha vki tovabbra is magyar tarsasagra vagyik NY es kornyeken junius 3 utan batran jelentkezzen! Egyenlore ennyi.

Emese

Előzmény: aagnus (659)