Helló urak és Pümpi!
Egész sokat alkottatok az este amíg én Bp-Aszód-Gödöllő-Aszód-Bp útvonalon rohangáltam ezerrel!
Esti vezetés rulez!
fargo!
Vizum nem kell Fro-ba.
(3 hónapig nyugodtan ott lehetsz.)
Magyar jogsit Európán belül mindenhol elfogadják, vezethetsz vele saját/bérelt/barát autót kivéve Olaszországot.
Oda kell a nemzetközi jogsi.
USA havernak pedig nincs gond fél évig.
keton!
Király volt a géped!
Én is adakoznék az "éhezőknek" amennyiben fargot és lorét látnám egy kispók hátsó ülésén.
És iszonyatosan megemelném a téteket ha lore-öcskös is meghúzná magát kettejük között!
:-)))))))))))))))))
A.GY.!
Nagyon ismerős vagy nekem!
Milyen korosztály vagy és merrefelé laksz Bp-n?
Ha gázos, akkor küldd inkább mailben!
480T!
Újra üdv közöttünk!
Merre jártál?
Tegnap nagyon közel voltam a sírógörcshöz.
Elmesélem:
Hajnali 3-4 óra lehetett amikor a Petőfi híd pesti hídfőjél lévő Zöld Pardon nevű éjszakaiifjúságiszórakozóhelyen szemlélődtem bután kifelé az arcomból, amikor megpillantottam (Templar most figyelj!!) a hajnali felkelő napsütésében (lehet h. már 4 is elmúlt akkor?) egy gyönyörűszép metálfekete C70 cabriót.
8-) néztem!
Majd elolvadok a látványtól, amikor megjelenik 2 szakadt lúzer-láma gyerek és elindulnak vizsgálódásom tárgy felé inbolyogva.
Rögtön felrémlett bennem a keresztes lovagok jelmondata, hogy kis is vagyok én!
"A nők védelmezője, a szüzek és gyermekek gyámolítója, a sérelmek megtorlója és orvoslója, a ferdeségek eligazítója, a jogtalanságok jóvátevője, álmok megfejtője és valóra váltója, a visszaélések megszüntetője, a nyugalom és a
higgadtság megtestesítője, a tartozások kiegyenlítője, az elesettek védelmezője!"
Frissen támadt hát bennem a harci kedv hogy megvédjem csodálatom tárgyát a C70-est!
Öles léptekkel és markos kezekkel megindultam a "szépség" irányába.
Egyre csökkent köztem és a lámák közt a távolság, akik szintén közeledtek a kiszemelt Volvo felé.
(a háttérzene felerősödik..)
Már csak néhány lépés választ el bennünket, amikor az egyik felém fordítja a fejét és a másik pedig..
(ilyenkor a zene felhangosodik, ééééééésss)
.. benyúl a zsebébe.
Az első értetlenül tekint felém, de sebességem nem csökken!
A másik kihúz valami apró tárgyat és közelebb lép a Volvohoz!
Ekkor nem bírom tovább és rá kiálltok:
-"Hé, te!"
De ő ugyanebben a pillanatban megnyomja az apró tárgyat a kezében és...
HATÁSSZÜNET
..és a C70 cabrio irányjelző lámpái kétszer felvillannak és felkapcsolódik a beltér világítás!
A srác ekkor csatlakozva társához felém fordul és megkérdi:
-"Mi a gond?"
Én meg megsemmisítve állok értetlenül és tehetetlenül, és csak annyit mondok:
-"K. jó autód van!"
-"Köszi!"
Ezután tovább sétáltam és leültem egy padra, hoyg friss levegőt szívjak és kipihenjem a lelkemet ért sokkot!
Mai napig nem értem hogy lehet ilyen lúzernek ilyen csodálatos autója..