paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.10 0 0 685
drága béla!
te egy gondolatolvasó vagyis nem. inkább jelenbelátó. na most így két óra tömör gyönyör és élvezet után elég jó hangulatban vagyok, szóval béla te is benevezhetsz ma egy menetre. kiváncsi vagyok az 53-adra!!!! bár attól tartok nincs sok haszna, mert mire feláll te úgyis elájulsz :).
gyerekek ez a para-kovács ás a marton nagyon gáz. két ekkora bukó seggfejet odaültetni....namindegy így még jobban kitűnt, hogy alföldike a legnagyob isten! tuggyátok milyen szép volt? nem, ti azt el se tudjátok képzelni....ha valamelyikőtök csak egy kicsit is hasonlít rá, akkor kérem legyen szíves jelentkezni, ő lesz az állandó ágymelegítőm!!!!
ha valkit érdekel, akkor a martonnak visszahúzódott a prosztatája, de annyira, hogy már luk van a helyén, és nem tud pisilni 3 napja. a para-kovácsnak meg véres a széklete. na kb ilyen színvonalas volt a két muksó, bár a marton a végére szerintem elaludt. jobb is, mert ha megszólalt csak ideges lettem, olyan lassan beszél sterencsétlen. és egyfolytában azon sírtak, hogy mikor kapják már meg a gázsijukat. meg azon, hogy milyen kevés: 15000 Ft. szeretném tudni, hogy közületek ki keres két óra 15000-t, azzal, hogy nem csinál semmit, csak baromságokat mond, ami nem is vicces. ráadásul mindenkit szidtak, senkire se volt egy jó szavuk sem :(. és értelmiségieknek nevezik magukat.....na jó nem is érdemes több szót erre fecsérelni....

igen drága béla, azért is jó kedvem van, mert ma szintén ötöst kaptam!!!! hiába, az ellenállhatatlan stílusom:).....

na kkor mi lesz? vállalkozó szellem visszajött? igérem, ma nem harapok.

bookshie!
köszönöm a kedves megjegyzést kiválló és ellenállhatatlan természetemről :)

ma újabb taggal bővült barika kollekcióm! egy kisfiú, akit elneveztem:
gróf béla-ride von ketchupnak!!!!!

Ketchup!
a beavatásról:
ne félj, nem fog fájni! hidd el! vagy csak kérdezd meg itt bármelyik fiút, azt fogják mondani, ilyen élményben soha nem volt még részed!!! ugye ezt mondjátok? felejthetetlen.....nos? vállalkozol? én szívesen fogadom a dolgot....:)

na akkor csókok, ölelések....meg amit cska akartok! ma túl jó napom volt, mincenkinek megadok mindent.
paulina aki ismét virtuális k.... lett........

Előzmény: különböző béla (680)