Azért hidd el, ha tavaly nem nyertünk volna bajnokságot, akkor Milost sokan kemény kritikával illették volna, váltást követelve. Még úgy is, hogy közben a csapat megfogyatkozott. Pedig abban igazad van, hogy nem volt a Falco és a többi csapat között akkora különbség, mint az idei szezonban, de olyan különbség még is volt, hogy mi voltunk az esélyesek.
Én is leírtam, hogy szerintem Milos miben jó (nálam mindenben), de ahogy ő is hozza azt, amit a lehetőségek miatt elvárunk, úgy szerintem Zollner is hozta a magyar állomáshelyein. Az persze igaz, hogy Milos harmadik éve dolgozik sikeresen vezetőedzőként és őt nem rúgták ki, ellenben a német trénert igen. Viszont, ha Zollner bajnokságot nyert volna a Körmenddel vagy az Albával az nekem olyan lett volna, mintha a Falco továbbjutna a BCL 16-ba. Ha egy edző attól lesz extra, ha megnyeri a bajnokságot, akkor a Falco dominanciája miatt remélhetőleg nem egyhamar lehet majd ezt a jelzőt bármelyik szakemberre aggatni.
Ezzel a Zetével nem lesz könnyű dolga , mert amelyik csapat egy edzőváltás után hazai pályán egy rangadón 110 pontot kap ott valami komoly probléma van. De mondjuk nem is egy esetleges szombati pécsi vereség fog dönteni Zollner kvalitásairól.:)
Yukkun, tudsz te olyan értelmesen írni, mint ahogy mi beszélgettünk erről a témáról? Vagy lehetetlent ne kérjek, ugye?:D