RJancsi
2024.01.28
|
|
-3 2
72576
|
Én már a megalakulásuk után nem sokkal otthagytam őket. Mivel céges bankkártyám is volt, a számla megszüntetésére 1 hónapot kellett várnom. Az 1 hónap leteltével kiszámolták mennyi számlavezetési díj illeti meg őket, majd a maradék pénz átutalták az új bankszámlámra. Azt hittem, ezel meg is szabadultam tőlük. Tévedtem. Ezt követően is minden hónapban kiküldték a havi számlavezetési díjat a már nem létező számlaszám után. Persze, hogy nem fizettem be, ezért minden hónapban a halmozott díjon felül kiszámlázták az előző hónapok késedelmi kamatait is. Többször voltam az érdi fiókban reklamálni. Mindannyiszor azzal ráztak le, hogy a bankfiókok nem tudják megszüntetni a számlát, csak jelezni a "központ" felé a kérelmet. Ők isten bizony továbbították, a "központ" meg túlterhelt, nem tehetnek semmiről. Fél év után meguntam és írtam az ügyfélszolgálatuknak. Megfenyegettem őket, hogy a Bankfelügyelet mellett a NAV-nak is jelzem a nem létező szolgáltatás után havonta kiállított fiktív számlákat, mert ez a számlagyártás tipikus esete. Csodák csodája, kaptam egy "számlavezetési díj korrekció" megnevezésű számlát az összes addig felhalmozott összegről, szerencsére negatív előjellel. Remélem ezután tényleg csak akkor hallok róluk amikor csődbe mennek a fideszesek pénzével együtt. |
Előzmény: SIMÓ FOR PREZIDENT (72575)
|
|