Leleplező Kata
2024.01.26
|
|
-1 0
72538
|
Tegyük fel ő adja a legjobb ajánlatot (és ez most tényleg oldaltól független, lásd Szűcs, Varga is) csak azért ne kössenek vele szerződést, mert ugyanazt vallja mint a megbízó. Nem értem, miért kell feltételezeket tenni és mindig csak az egyik oldalra. Nekem azzal nincs bajom, hogy az informatikát Csőzik embereihez közel álló személyek végzik, akkor a másik oldalnak ez miért hibája? Ugyanazt csinálja mindkét oldal, ezen nézetből. Az hogy az újra induló megbukott fideszesek mit keresnek megint ott, ahol most éppen Kardosné hátsó található, na az tényleg jó kérdés. Nem akarok Bácsból szentet csinálni, de ő belátta, hogy ő ehhez már nem asszisztál. Most éppen Kardosné lesz a leghozzáértőbb, legalábbis ennek fogja mondani magát. Hiszen 5 gyermek édesanyja, vezeti a NOÉ-t, szórja a közpénzt (amihez persze a fidesz segítette) és még valamit akartam írni, mihez ért..... de több nem jut eszembe. Tényleg ő volt a legjobb jelölt? Miért nem egy szakmai ember, aki már látta legalább, hogyan kell ezt csinálni. Mondjuk az érdi fideszben jelenleg egy sem ilyen. |
Előzmény: XANTIi (72537)
|
|