local75 Creative Commons License 2024.01.23 0 0 33817

Csak éppen olyanokat írsz hogy lóf.sz a seggébe minden Ronnie rajongónak.

Az a te dolgod hogy nem szimpatikus számodra, de mikor olyan butaságokat írsz szánt szándékkal hogy az egész karrierjét bemákolta, és hogy semmi keresnivalója már a tornákon, egy kicsit nevetséges.

Amikor rosszul játszik akkor is kétségbe vonod a képességeit, mintha egy középszerű játékos lenne.

Persze figyelmen kívül lehetne hagyni minden trollkodást, de rossz hírem van; tudok hatni a trollokra. (Ezek után hogy elárultam, már nem biztos.)

Nekem rosszul esik mikor Hendryt, White-ot és Evanst is pocskondiázzák, hogy minek égetik már magukat.

Mindannyian sokat letettek az asztalra, mint ahogy Ronnie is. Engedtessék meg nekik az hogy addig játszanak, ameddig akarnak.

Miért kellene átadniuk a helyüket a fiataloknak? Amíg hozzák azt a szintet hogy kvalifikálni tudnak, addig szívük joga.

Mindenki előtt ott a lehetőség hogy kiejtse.

Ja, hogy Ronnie B játékkal megnyer egy döntőt Trump ellen? Akkor talán mégis ott a helye, nem gondolod?

Hendryn nőttem fel, felőlem bármilyen szarul játszhat, csak a kamerák előtt tegye.

Inkább nézném őt és White-ot, mint bármelyik Wilsont.

A pszichológus nem esz meg, az segít. És egyáltalán nem gáz pszichológushoz járni, sőt!

Megtanítana arra hogy online- és offline társalgás között ne tégy különbséget.

Neked van olyan ismerősöd aki állandóan fullba nyomja a hülyeséget? Ezt már írtam neked de nem esett le akkor sem.

Képzeld el hogy a társaságodban valaki senkit nem szólít a nevén, direkt hülye becenevekkel fáraszt mindenkit, nyomja a kelletlen béna poénjait, és kétségbe vonja a tényeket.

De nonstop. Mit mondanál erre az emberre?

Nem az a baj hogy néha poénkodik az ember, hanem az ha valaki ezt megállás nélkül csinálja. Én is Trumlinak hívom Trumpot.

Beírod az összes becenevet az eredményekkel, csak hogy trollkodhass, mikor mindenki ki tudja olvasni egy linkből:

https://www.eredmenyek.com/snooker/

Legalább önmagad tisztelnéd meg azzal, hogy nem fecsérled ilyen fölösleges dolgokra az időd.

Szerinted valaki ezt elolvassa?

Én is szeretek helikopter lenni, csak nem mindegy hogy az ellenvélemény valóságos, vagy tényekkel szembemenő ostobaság.

Előzmény: attailor2 (33816)