Szép volt Fiúk, gratulálok Szakmai stábnak is!
Vasárnapi matiné sajnos szomorúan kezdődött Magyar Andrásra emlékezve, tiszteletére, méltón zúgott nincs itt mese, Táncsics SE Bicskás szektorból, köszönet résztvevőknek.
Ihring nélkül, azért az esélyeink jelentősen nőttek meccs előtt, White nem irányító ,1 gólpassz, azt hittem Kacsa fog, neki 2 lett, gyengén kezdtünk, egál félidő, jóval könnyebb lett a 2. félidő, remek 3. negyed miatt, az egész pályás letámadás, labdáson nyomás jól működött, tudatos lassítás illetve, hogy nem egyénieskedtünk, hanem csapatként játszottunk 17 gólpassz 9-cel szemben, fiatalok nagyszerűen szálltak be (Szikó, Halmai Dani, jó energiákkal, hozzáállással, hajtás, küzdés, csúsztak-másztak labdákért, nagyon tetszett). Jó volt végén játszott az Ifi.
Márkó hátrébb került rangsorban, Szikó mögé, de ez változhat, bőven van még benne potenciál, Milos idei szezonját Dalibor edző megmentette, Remy pedig MVP formában nála nemcsak számai rendben, hanem a jelenléte, meccsre hatása, hátán visz minket vezérként, kulcsfontosságú, döntő kosarak, Ron sérülése rosszul nézett ki, egyből látszott, lába, bokája, remélhetőleg nem komoly, nélküle is nyertük pattanózást, James a lecsorgók, belépések mellett a középtávolit is bedobta, Tahj pedig végre jól választotta ki a dobóhelyzeteit, nem vállalta túl magát, nem erőlködött, 6 gólpassz, 0 eladott. Negatívum a kihagyott büntetők száma csapatszinten, az sok hazai pályán, most szerencsére belefért.
Összességében borzasztóan kellett ez a győzés, szépen haladunk a 10 győzelmes tippem felé, nem gondoltam volna, az első kör után, pláne, amilyen széthullott, gödör alján lévő méltatlan mélységekben voltunk, hogy az egymás ellenik, körbeverések miatt, 8. helyen állhatunk január 21-én. 2. körben 4 meccsből 3-at nyertünk, csak MTE jutott 81 pontig, többiek alatta védekezésben jelentős javulás, támadójáték eddig is top8-ban, vagy akörül volt, Dalibor edző keze munkája egyre jobban látszik, rendszere, mit akarunk, mit tudunk, az erősségeinkre épít, rotál, gyengeségeinket szépen elfedi, csak kapjon is időt, türelmet folytatáshoz, ne 10 meccsenként váltsunk, az pont Honvéd elleni lesz egyébként..
Nehéz a sorsolásunk, kövi 4 meccs válogatott szünetig, jó lenne többet nyerni, hazaiak is bravúr kategória (Deac, Alba), idegenbeliekről nem is beszélve (Sopron, Zeg).
Remélem Oroszlányban is változás lesz, mielőbbi változtatás, februári határidőig, továbbra is sok sikert, erőt, kitartást Nektek Barátaink, induljatok el felfelé, jól nyomtátok, sokan Honvéd ellen is lelátón.
Lelkesek, sportosak voltak a kengurus ugráló hölgyek szünetben, félidei produkcióval együtt, bár sztem sok 10 percet végig ugrálni, biztos, ők jobban élvezték, mint mi lelátón lévők, pár perc után már unatkoztam, bocs, viszont a válogatott zenék jobbak voltak, mint meccs alatt..
Nálam inkább időkéréseknél működne, rövid megszakításoknál, félidei showként nem, vagy rövidebb formában, félidőben rövid zenés, táncos jöhet, akár mini, élő? koncert, fellépés, anno divatbemutató is volt.
Félidőben a kivetítőkön inkább régi archív, vagy újabb felvételeket,videókat, képeket, montázsokat stb. néznék, hangolódva, készülve 2. félidőre, de ez meccs előtt is mehetne, amolyan "hájp" videóként az idei szezonból is.