Elment... :-(
Tudni lehetett már, és az RTL is mindent megtett annak érdekében, hogy Jürgen maradjon. Őt csupa-csupa pozitív helyzetben mutatták; minden összefoglaló Jürgen képével indult és zárult; Alex ismerőseit cincálták elő, mikor a távozás került szóba; ... stb.
Ami egy részről érthető, hiszen ha Jürgen kijön, akkor Sladdit sem lehet olyan egyszerűen "eladni", és így az RTL két potenciális közönségvonzó emberkét veszít el. Szóval érthető.
De azért nekem hiányzik Alex.
Sokkal jobb lett volna, ha John vagy Verena megy, bár ehhez az kellett volna, hogy Verena még aznap beköltözzön, mikor Kerstin kijött. Megoldhatatlan. De álmodozni olyan jóóó... A következő körben valamelyikük menni fog.
A BB magazin John és Alex-et mint az új Dreamteam-et emlegette. Erről is ennyit.
Az viszont kicsit erős volt, ahogy Kerstinre reagált Alex. Illetva pont az, ahogy NEM reagált. OK, hogy puszi, de azt kaptak a többiek is. A kocsiig tartó úton lefoglalták a rajongók; a stúdióig nem tudom, mi történt; a stúdióban pedig megint a haverok nyakába borult, és ott Kerstin már meg sem jelent. A buliról csak összefoglaló-szerű képeket láttam valamelyik hírműsorban, ott Kerstint ÉS Manut szorongatta. Akkor most ez mi? Csak a bent töltött időre korlátozódott vajon a dolog? Vagy csak zavarban volt? :-) Vagy mi? Szerintetek?
Magyar BBre sajna semmi esély. De hamarosan indul angol nyelvterületen is... Lehet, hogy egy-két év, és mégis lesz nálunk is?