különböző béla Creative Commons License 2000.05.09 0 0 656
Hogy itt mekkora lelke van itt mindenkinek! De jusztis az enyimé a legnagyobb!! Látom vót asztán tegnap klavia - túra, a gond csak ott, hogy kicsinyég fráziseltolódásban vótak a fijjúk meg a lányok, mi lenne ha ma este kiköszörülnénk a rajtatok esett csorbát?

Hát eszt a fölháborító igasságtalanságot!! Paulinánknak egy hervatag négyessel szúrták ki a szemét! Persze biztos féltékeny pmb számtalan hódolójára az a nyomorult szuka! 1értelműen csak pikkelésről lehet szó!! Ne is bánkóggy emiatt paulinám, mi azé tisztában vagyunk látens zsenialitásoddal. Látod-látod! tőtötted vóna inkább velem az éjcakát. Akkó nekem sem kellett volna vigaszt keresnem a satunál.

Különben is igasságtalan vagy paulina, ha tegnap este a nagyroham helyett kinézel az ablakon, láthattad volna, hogy én még MINDIG ott himbálódzom a kötálhágcsón. Ez még nem is lett vóna baj, már mexoktam, mint öreg tenger ész, de az a satu, ahogy ott csüngött a farkamon, hát az még nálad is kegyetlenebb vót... (Apropó, üzenem Bookshienak: mosmár 53!)

Lyányok, mos mit vágtok föl, én is tok ám kűfődiül: Pereat qui nescit amare. Eszt mindenki vegye magára, főleg pmb!

Meg óángulusul is tok mindenféle szofisztikált mondatokat, pl: Hello! My name is Mr. Brown. How do thou do? Meg aszt is értettem ám, hogy a jó édes anyukámat szíttátok!

Bookshie! Ha megvan még a levélke a szíved alatt , lécci kűdd el inkább a padcs@drotposta.hu -ra, mer oda be is tudok jutni, vagy eccerűen nyomasd föl a topicba: hadd irigykedjen csak mindenki! Még maaaa! Most!!! Hagyadd a dagatt ruhát másra, engem vigyél a sufniba!

Shalina!, hát igen, sajna így van ez, mikor az index nem Nikkei, hanem pikkel, ma pl. velem szaraxik, pedig már az újabb vádalku tervezete is elkészült nagyvonalakban, a Bookshie-féle "Barátok közt" performance adta az alapötletet, a címe: "Barátnők közt", összevonom az ügyeteket pmb-vel, ne kejjen már annyit alkudozni...

Szegény Sally! Lehet, hogy akkó mégis abban a tornádós filmben kapsz főszerepet.

Ketchup! .... Ja bocsánat, Ketchupra nem kell rányomulnom, ő vélhetőleg fijú... :((( Azé jöhecc Ketchup, egy konkurens ide vagy oda má igazán nem számít. Méghogy szegény fernando...talán szegény béla!

Igen, igen...ez teccik, ez jó lesz végszónak: szegény béla...