No erre nem is figyeltem eddig:
Itt soha nem volt cél senki bosszantása. Ez rosszindulatú hazugság, legközelebb ezt tartsd meg magadnak, mert igenis bántó azokra nézve, akik ezek a játékon dolgoznak, hogy te játszhasd teljesen ingyen. Nem szeretném forintosítani a befektetett időt és munkát, de elmondhatom, hogy a fenntartása, fejlesztése gazdaságilag egyáltalán nem kifizetődő (sőt), ez is igazolja, hogy a játékunk szeretete és a szívügy motivál minket. Ha téged csak bosszant a Kvízlabirintus, nem értem miért játszod évek óta, talán nem neked találtuk ki, senki nem tart vissza, nyugodtan töröltesd magad...Itt soha nem volt cél senki bosszantása. Ez rosszindulatú hazugság, legközelebb ezt tartsd meg magadnak, mert igenis bántó azokra nézve, akik ezek a játékon dolgoznak, hogy te játszhasd teljesen ingyen. Nem szeretném forintosítani a befektetett időt és munkát, de elmondhatom, hogy a fenntartása, fejlesztése gazdaságilag egyáltalán nem kifizetődő (sőt), ez is igazolja, hogy a játékunk szeretete és a szívügy motivál minket. Ha téged csak bosszant a Kvízlabirintus, nem értem miért játszod évek óta, talán nem neked találtuk ki, senki nem tart vissza, nyugodtan töröltesd magad..
Lehet elvtársak, lehet:)
Nekem is van egy piros gombom, mint annak idején Brezsnyev elvtársnak is volt.
Csillagfényest mindenkinek!