Köszönet, hogy legalább egy ember létezik a több száz közül, aki -gondolom nem teljes mértékben, és ezt nem is várom el senkitől- de egyetért a felvetéssel. Valahol belül éreztem, hogy ez vitát fog szülni, ezért az első hozzászólásban nem is akartam részletekbe bocsátkozni, inkább általánosságban fogalmaztam.Amire később szerettem volna kitérni: a játékosok által azt hiszem mindenki előtt ismert az időigényesség. Ezt én, és még sok más nyugdíjas is észleli, ha nem is teszi szóvá. Az azért kicsit már visszataszító, ha egy nap 5 láda nyításra 150 percet kell várakozni (2 és fél óra), például a maximális 1 ládára várakozás idejét lehetne 15 percre korlátozni, még így jelentős időt kellene eltölteni várakozással.
Vannak kártyák amiket megveszel mondjuk 6 aranyért, és szert tehetsz 1 aranyra, tehát veszteséged eleve 5 arany. A vásárolható kártyák szinte mindig azonos sorrendben vásárolhatók ugyanazon áron. Például egy 24 aranyos kártyát még soha nem vásárolhattál meg 6 aranyért.
Azt is kiszúrásnak tartom, ha egy labirintusban van 2 ajtód, és már kinyitottál 4 ládát amiben volt 3 kulcs , az hétszentség, hogy még egyik sem nyitja egyik zárat sem, várj még tovább félórákat.
Te is kitértél rá, pedig nem én említettem, az is kiszúrás, hogy egy családban többen próbálnak játszani azonos helyről, és csak egy indulhat versenyeken. Ezt mint Te is mondtad nem lehet igazából jól megoldani, de a probléma még probléma marad.
A klánban harcolni kell az óriás ellen. Nem ritka hogy 7 vagy 8 felesleges játékot kell lejátszani, hogy az óriással megküzdhessél. Eddig még soha nem volt arra példa, ha elsőre az óriást kaptam ellenfélnek. Pedig ha nem irányított a dolog, a nagy számok törvénye alapján ilyennek is elő kellene fordulnia.
Te is tudod az elején amikor felfedeztem a játékot hány játékost próbáltam ide hozni, és jó párat sikerült is. Akkor még működött a faszbukom- most már fél éve hogy nem tudok belépni- írtam a kvízlabinak a topikról és meghívtam őket eszmecserére. Akkoriban még voltunk közel tízen, biztos tudtunk volna jó ötleteket sugallni. Nem érdekelte őket.
Háromszor javasoltam a honfoglalóhoz hasonló karácsonyi- vagy más ünnepi- ajándék beépítését. Itt nem magamra gondoltam, hanem valamennyi játékostársra, biztos mindenki örült volna neki.
Nos talán ezek is vezettek oda, hogy a játékosszám valahogy az istennek sem akar emelkedni, viszont a renickesek most már annyian vannak mint a Szaharában a homokszem.
Pedro kappitány erősen fontolgatja lépését...