erobika
2024.01.17
|
|
0 0
5518
|
Hmmm...Köszi, hogy megosztottad velünk. Jól megsértődtek a játék készítői a hozzászólásodra. Pedig nagyon sok igazság volt abban, amit írtál. Elhiszem a készítők jó szándékát, de bizony lehet bírálni a játékot. Nyilván mindenkinek más tetszett a játékban és más volt ami nem tetszett. Ezeket összehangolni képtelenség. Nem is ezt várnánk tőlük. Rengeteg kártyát hoztak létre, melyek közül sok lassítja a játékot, egyes kártyáknak alig van jelentősége, egyszóval kevesebb több lett volna. Az újra regisztráltak engem is bosszantottak, de ezt szerintem a játékkészítők sem tudták kivédeni, sőt nem is állt érdekükben. Ami engem a legjobban zavart a játékban az volt, hogy sok olyan kérdést tettek fel, ami a tudás szempontjából teljesen lényegtelen volt. Viszont ha jó eredményt akartál elérni a bajnokságokon, akkor ezeket a tök lényegtelen dolgokat is meg kellett jegyezni, mert nem tudhattad előre, hogy hány ilyen kérdés lesz. Ha ezeket nem jegyezted meg, nem érhettél el olyan jó eredményt, amilyet szerettél volna. Persze a jó eredmény elérése érdekében én is igyekeztem megjegyezni ezeket, de rájöttem, túl sok felesleges információt tárolok az agyamban. Egy idő után erre már nem akartam időt fordítani, ezért kimaradtam a játékból. Amúgy meg 30 ezer kérdés néhány száz játékosnak akik rendszeresen játszanak itt évek óta? Nem sok ez egy kicsit? Kevesebb, és minőségi kérdés jobb lenne. Minőségi alatt azt értem, hogy több olyan kérdés, amely az "igazi" műveltséghez hozzátartozik. Egy biztos; a játékkészítők sokat ötletelnek, (túl sokat is) de legalább a fele vitatható, hogy jó ötlet. Elérsz egy szintet, és utána már nincs motiváció, ahogy írtad. Amikor már nem motivált a játék, én ki is léptem. |
Előzmény: idooogeep (5517)
|
|