oregsas Creative Commons License 2024.01.16 0 0 4476

Szia Prof !

Mindenre megválaszoltál,már régen is gondolkoztam , hogy lehet az , hogy D0-D1 kimeneten kommunikál miközben ott még lehet külső terhelés. Aztán erről meg is feledkeztem és őrületbe kergetett , hogy hol tudtam , hol nem tölteni a programot. Most ezt megbeszéltük. Most feltöltéskor lehúzom a csatlakozót.

A linket amit küldtél megnéztem ,majd ki is próbálom . 

Elég lassan haladok, az asztalon minden funkciót lepróbáltam, de ott nem volt zavar, de élesben nagyon kell vigyáznom nehogy túlmenjen a végállásoknál.

Csinált olyant , hogy az váltóáramú motor egyszerre akart fel és le irányba menni  szerencsére ez a motornak meg sem kottyant . Pedig leddel próbálva nem volt gond.

Legnagyobb baj , hogy alig látom és már 71 éves vagyok és a sok térdelés sem úgy megy , de szeretem csinálni. Nyáron jó időben az udvaron egy vasasztalon szoktam szerelni, de ez a dög alig fér ki az ajtón és csak a szomszéddal tudjuk cipelni.

A múltkori és kapcsolás segített, most telerakom többszöri keresztreteszeléssel és késleltetésekkel , hogy zavarállóbb legyen.

Te  biztosan ismered az NDR-NSR préselhető csatlakozókat , vettem egy készletet, de krimpelő fogót nem vettem , mert bitang drága . Forrasztottam és kombinált fogóval nyomkodtam ez elég lassan haladtam.

A 2560.-ast én Mega.-nak ismertem , bár még nem volt vele dolgom , lehet avval kellet volna kezdenem.

Én most egy időre elvonulok , ha elakadok újra jelentkezem.

Írod a grafikus kijelzőt, ezt már nem fogom megtanulni , maradok a 16x2 és a 20x4 lcd  kijelzőknél.

Üdv és köszi !

Előzmény: Prof (4475)