Attila170 Creative Commons License 2024.01.16 -1 4 89218

Szia,

Én évek óta használok Alpinstars Airtech5 típust. 

Nem kábeles, hanem szenzoros. Így akárhogy leszállhatok a motorról, nem robban el a patron....és igen:

meleg is, és súlya is van. És ezt a típust csak kabát alá tudod felvenni.

Azonban az Airtech3 kabát alatt és fölött is hordható: kicsit könnyebb is, mert az Airtech5nek van beépített passzív védelme. A 3ban viszont van hely beletenni egy védőt. De még akkor is könnyebb lesz.

Feleségem az Airtech3-at választotta... (korábban vettem egy hulladék Dainese típust bogláron, (mert akkor még nem volt női az Alpinstartsból), ahol mondhatom, hogy minősíthetetlen módon kezelték a panaszom... kioktattak, nagyjából levegőt sem kaptam... pontosabban nem kioktattak, hanem kioktatott a tulajdonos, aki egy nagyképű, tahó,paraszt)

Így soha többé Dainese, mert a Fullgas a márkakereskedő. Nincs hova menni reklamálni.

Véleményem hasonoló, mint a sisakokról: mennyit ér a fejed? Annyiért vegyél sisakot.

Én mivel magyaráztam meg magamnak a vásárlást:

Nem vagyok Valentino Rossi, minden passzív és aktív eszköz segíthet a balesetmegelőzésben vagy védi a testem a balesetben.

Ezért vettem jó sisakot.

Ezért (is) vettem GS-t.

Ezért vettem mellényt.

Akku: több napig bírja... a túrákon ettől függetleneül 3 nap után fel szoktam tölteni. A sisakokat naponta.

Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.

Előzmény: hamvasat (89190)