Egy ideje már követem, hogy miket irogattok, s örülök is, hogy általátok egyszerűen tájékozódhatom a fejleményekről, mert sajnos én ritkán tudom nézni magát a műsort, de a körülötte levő felhajtás érdekel, amolyan "tudományos" szempontból is.
Azzal most nem szállnék vitába, hogy a szereplők közül ki milyen, s mennyire szimpatikus, mert ahhoz nem láttam elég adást, de annyit azért mégis csak, hogy megállapítsam, miféle karakterek kerültek a Házba. Zlatko a bunkóság mintaszobra, most mindegy, hogy milyenek a körülményei, meg háttere, de ő még ezt ennek tetéjébe vállalja is. De ez az ő dolga. Amit én szomorúnak tartok, hogy ezzel ma Németországban (s vélhetően akár máshol is) sztárnak lehet lenni. Most ő azzal keresi hülyére magát, hogy olyan, amilyen. Ez azért egy kicsit elgondolkodtató. Szerintetek nem?
Azzal viszont egyetértek, hogy olyannak kellene nyernie, aki az elejétől végigcsinálta. Mint nő, én Andreának szurkolok (bár gyakorlatilag semmit, se jót, se rosszat nem tudok mondani róla.)
Amúgy meglehet, hogy az egészben nem is az a lényeg, hogy magadat add, és hogy jól add el magad. Sokkal inkább az, hogy megjátszd magad, s ezzel esetleg félrevezess másokat. Hiszen itt célszerű mindent leplezni, ami a közénség számára negatívumnak hat.