Üdv néked e topicban, melyben az a legjobb, hogy nem lehetsz off, hisz velem bármiről társalkodhatsz! Plíz, hagyd már abba, hogy ez a HIM loving cikis, mert lekeverek egyet! (A legjobb az, hogy 3 mp-en belül mindenki tudni fog az alteregomról, mert tuti, hogy amint meglátják a nevedet utolsó hozzászólóként, be fognak ide kémkedni...)
A Greatest Lovesongs... Hm. Csak tippjeim vannak: MCD? Igaz, én a CD-knél láttam egy hete, de talán van kazin is. Vagy Virgin Megastore? Fotex? Egyelőre jobb nem jut eszembe. (Nem tudom, a Hammerben árulnak-e kazikat.)
Ha nem sértő a felajánlás, én szívesen átveszem, ha nem jutsz hozzá.
Most aztán megkapod a magadét, mert kérdések áradata következik!
Valamelyik hozzászólásodnál láttam, hogy ismered az Opeth-t. (opetet?, na hagyjuk) Engem mindig nagyon érdekelt volna, milyen a zenéjük. Le tudnád írni? Csak úgy hasonlításképpen, körvonalaiban, hogy legalább fogalmam legyen...
Kik mostanában a legnagyobb kedvenceid? (Tudom, a ranglista első öt helyén a HIM tanyázik, nagyon helyes...)
Milyen koncerteken voltál? És kikkel szoktál járni? (A kérdés mögött NINCS egyéb, mint kíváncsiság. Barátnő? Haverok?)
Így elsőre ennyi. Ja, a mai menüt még közlöm, csak úgy: Sentenced, Iced Earth, Crematory (Eddig!)
Pussz!