Riff-Raff
2000.05.08
|
|
0 0
2
|
Off.
Kedves MathiasR kolléga,
talán elkerülte figyelmedet, hogy én nem azt jelentettem ki, hogy a Wartburg a legjobb kombi, hanem elé biggyesztettem azt, hogy "véleményem szerint".
On.
Véleményemet pedig most kivételesen nem a Wartburg általános műszaki színvonalára alapoztam. Egy kombi esetében alapvető jellemző a csomagtér mérete és alakja, és e téren a Wartburgot legföljebb a személykocsiból kialakított furgonok tudják überelni.
Időnként látok itt-ott újságban autós teszteket, ahol persze illik dicsérni a kocsit, hogy a márkakereskedő legközelebb is hajlandó legyen az újságíró segge alá tolni egy próbakocsit. Ilyenkor a kombik esetében mindig elhangzik az előnyei között, hogy a hátsó ülések lehajtásával másfél köbméteres hatalmas(?) rakteret kaphatunk. Úgy látszik, mostanában ez az általános méret a kombiknál. Szédületes. Legalábbis annak, akinek nincs viszonyítási alapja. A Wartburg raktere hasonló módon 2.1 köbméter. Ráadásul a Wartburg rakterének méretei roppant szerencsések, mivel nagyon sok nem ömleszthető holmi (ládás holmi vagy bútorok) pont befér, míg pl. a kombi Ladába ugyanezek pont nem férnek be.
|
Előzmény: MathiasR (1)
|
|