Gratulálok Csapatnak, Szakmai stábnak, Szurkolótársaknak, Dalibor edzőnek külön is az első idegenbeli győzelméhez! Kiváló hangulat, parádés ünneplés, büszkeség, hazai pálya megteremtése, hatalmas energiák szabadultak fel, robbant a végén, mikor szerencsére kimaradt az üres tripla, először a szezonban zsinórban 2 meccset nyertünk. Jól sikerült, szép volt a drapi is, kiírás, köszönet, aki bármit hozzátett készítéshez, segédkezett a kifeszítésben, jól nézett ki.
2021. november 5-én nyertünk legutóbb Pécsett, jó volt visszatérni, lényeg, hogy bárhol végzünk majd pécsieket oda-vissza, ez pipa, bár számomra Pécsett csak 1 csapat van Vasút (Pvsk) továbbra is, remélem feljuttok, visszatértek, mi meg a felújított, kényelmes Lauberbe.
Ha már helyszín NKA csarnok, tornaterem, remélem Ti vagy Honvéd kiestek, OSE, mi bennmaradunk, mert az, hogy 2024-ben esőben kell kint állni, mert nem tudjátok megoldani, a jegyelővételt, meg ilyen karszalagos bohóckodás megy pluszban jegy mellé, 18 óra előtt nem nyitjátok ki az ajtókat, csak 1 bejárati ajtót, 1 idős úr adja el a jegyeket, 1 asztalnál szigorúan ajtó mellett ülve, kezeli a kasszát, pézntárkélnt, 1 idős bizti hölgy pedig egyik kézzel letépi a jegyet, másik kézzel ragasztja a karszalagot egyesével, az még így utólag leírva is vicc, komolytalan, jó pár koncerten, fesztiválon voltam tavaly nyáron is, ennél jóval nagyobb helyszíneken, de rég álltam ennyit sorba, még sörért se, benti mosdó, WC lezárva, lekerítve, helyette kinti konténer, egy Rátgéber fémjelezte Nemzeti Akadémiától, roppant kellemetlen, remélem olvassák illetékesek, hogy összekapják, felkészüljenek, kövi szezonban küldjétek már el a karszalagokat, jegy nem kell felesleges, mi felragasztjuk, nektek meg lesz időtök megszervezni a kulturált beléptetést nemcsak 1 ajtón keresztül, ha már van másik is, meg a felesleges elválasztó korlát bontásá és ne csak 100 főre készüljetek.
Le a kalappal kaposvári Szurkolótársak előtt a türelmükért, nyugalmukért, meg köszönet a KKKK stábnak, hogy mindenki bejutott.
Plusz, hogy ez után a kellemetlen fogadtatás, győzelmi ünneplés mámora után, vendég szektorban összeszedtük magunk után a szemetet, a biztonságiak legnagyobb meglepetésére, mondták is, hogy szereztünk egy jó pontot, köszönet a résztvevőknek.