Szia
Bocs', de most ébredtem (kicsit még kómás vagyok és mennem kell visszadolgozni, nem tudok emaiilozni meg netezni)
felhivtam egy tel.szamot, de azt montdtak hogy ez privat szam , legyek szives netre nem kirakni
- roland nem igen szeretett (regebben) netezni inkabbgyakorlatias ember mint ijen virtualis bit buvar szeru
- oszi seme gy imél bajnok - legalább is eddifg nem annak tunt
- az érdiek dettó
.....
Alfa Romeo, Fiat, Lancia gyári, bontott alkatrészek raktárról, garanciával. Alkatrészeink olaszországi importból származó, bevizsgált, kipróbált alkatrészek.
+36-30-95-96-391 +36-30-3-11-11-14 +36-30-74-13-507 E-mail: olaszautobonto@olaszautobonto.hu Nyitvatartás Hétfőtől Péntekig 9-17-ig
https://olaszautobonto.hu/kapcsolat/
Oszi pedig a 18.kerbe van budapesten
Amúgy MINDEN MÁS esetben, minden olasz autós szervizeltetéshez ajánlott:
Molnár Oszkár
harminc/954-54-34
Ipacsfa utca 1.
Carakter Bt.06-30-954-54341186Budapest,Ipacsfa utca 2.
Alfa Romeo, Fiat és Lancia típusú bontott és új autóalkatrészek kereskedelme. Autóbontó és gépjárműjavítás.
Nyitvatartás: Hétfő: 8:00 - 18:00 Kedd: 8:00 - 18:00 Szerda: 8:00 - 18:00 Csütörtök: 8:00 - 18:00 Péntek: 8:00 - 18:00 Szombat: zárva Vasárnap: zárva
Arckonyv dolgot te irtad,azert irtam
a balázsnak az elerhetoseget:
facebook.com/mezoba
en sem vagyok egy ijen modern forma, vagy telefonalok (nem szeretem, mert magambol kiindulva ha dolgozok akkor ne hivogassanak ....tehat allandoan csorog az a kva sz@r, ha pl. a kocsi allattt feXem vagy rakodok vagy akarmi)
vagy inkabb odamegyek a hejszinre es mondom hoyg mit szeretnek
ez sokkal hatekonyabb bir lenni, mint a metakommunikacio
allitolag a facebokon ott vannak a felmik fenkepekkel meg minden
ne haragudj de nem tudtam tobbet segieteni , mer t mondtak hogy a privat tel saam az neke m szol , nem publik us, kerlek, ezt ertsd meg koszonom