CrepOne
2024.01.08
|
|
0 0
17041
|
Ma reggelre már be sem tudtam indítani. Elég szegényes hangja volt az önindítónak. nem bírta szegény megpörgetni. Felvittem az akkut tölteni.
Van másik autó, így elmentem 4 üzletbe, kerestem multimétert, de nem kaptam, mert csak ezek a 2-3000ft-s gagyik voltak, azokat meg nem mertem megvenni.
Van itt a közelbe egy cég, aki generátorok felújításával foglalkozik. ~8km-re van.
Reggelre feltölt az akku, aztán remélem töltés nélkül addig el tudok menni..hátha nem maradok az út szélén.
Még bontott generátort se tudok venni, mert többféle cikkszámon vannak, é meg nem tudom, hogy ebbe melyik van. Sajnos nincs itt akna, fentről meg nem tudok oda benézni, mert nem látszik a cikkszám.
A bontottal is az a gond, hogy ki tudja, hogy meddig működne.. a felújítás meg ugyebár biztosan zsebbenyúlósabb, de akkor legalább kicserélik amit kell benne új alkatrészekre, nem egy használt cucc lesz benne.
Az volt a fura, hogy menet közben magasabb fordulaton ( 2000 felett ) elaludt az akku lámpa..szóval valamennyi töltés csak volt, vagy én nem tudom. Ennyire nem értek a villamossági dolgokhoz.
De se a fényszóró, se a belső világítás nem vibrált, minden működött..ennyit bírt. |
|