Fontos győzelem volt a tegnapi, így egy abszolút pozitív hullámban várhatja a csapat a két következő, egymás utáni hazai rangadót.
Sokkal jobb csapat most az NKA, mint a Körmend, de nekem az volt az érzésem, hogy mi egyénileg is és összességében is jobbak voltunk nálunk tegnap. Az, hogy nem 10-15 ponttal nyertünk végül, az inkább a saját hülyeségünk miatt volt, az utolsó negyedben rengeteg olyan tamadasunk volt, ami szinte passz nélkül annyi volt, hogy Eaddy vagy Abell radobja a tavolit, középtavolit, es persze kimarad. Es ezért lett az, hogy egy szinte megnyert, vegig dominalt meccset a vegen szerencsevel húztunk csak be.
Külön öröm volt, hogy Halmai es Kissziko sokat es jol játszott, utóbbi blokkja odabaszott rendesen, remelem Miki kivágja majd videora. :)
Sokszor jatszottunk ugy, hogy egyszerre két u23-as volt a pályán, illetve a második felidoben sem lettek kicsit sem elfelejtve a padon, ez nagyon tetszett. Krnjajszki talán megserult, Halmai ezert kaphatott a szokásosnál sokkal több időt, illetve Paár korai faultjai miatt meg Szőke. Ami fura nekem az uj edzőnél, hogy Bogdán lathatoan elorebb lepett a rotációs sorban, az edzés munkat nyilvan nem latom, de ugy gondolom az maxi maximalis lehet nála, viszont a palyan, meccsen tovabbra sem jon ki Beniből sajnos, ami benne van. De ennek ellenére ugy látszik elvezi az edzo bizalmat.
Puska viszont, emlekeim szerint, palyara sem lépett, ő meg talan pont, hogy megallt egy kicsit, iden nem megy neki annyira, mint tavaly, tavalyelott.
Kisebb lett a szerepe Koprivicanak is, nem mondom, hogy legioskent teljesen idegen test a csapatban, de láthatóan mellekvaganyra került. Viszont amikor pályán volt, jól oldotta meg a feladatát.
A Körmend elleni elso felidoben nagyon jól működő Jackson - JJM tengely most halvany volt, szerintem elsősorban Jackson gyengebb formaja miatt, mert a kislany copfos tegnap is jol jatszott.
Damjanovic meccsvégi éltetését azert még korainak éreztem, annak ellenére is, hogy lathatoan hamar osszekapta a tarsasagot, es tud is főzni. Ket fontos es nehéz hazai meccs jön, Falco és a szintén nagyot javulo ASE, rangadók a javából, gyozelmekre fel!