Udvozletem!
Mit szoltok a Voyager szombati epizodjahoz?
Elegge megkevertek megint a szallakat.
De Seven szemelyisegmegvaltozasai (borg vinculumban tarolt szemelyisegek felszinrekerulesei) elegge durvan volt megvalositva. Pl. a klingon ferfi le akart fekudni belanaval es seven alakjaban ez elegge komikus volt, ja es a voyager tenyleg a humor fele tolodik inkabb kozeppontban a doktor figurajaval megint nyomta a hulye poenjait bar nekem tettszett meg amikor seven a ferengi szemelyisegeben tettszelgett fel akarta vasarolni a fel hajot meg amikor a doki megemlitette hogy beteg a ferengi megkerdezte : mennyibe kerul a kezeles doki: a teljesen ingyenes ferengi: (felderulve) akkor csinaljon rajtam egy ... , ..., ... es egy ... tesztet is(ha ingyenes :)).
Az a borg altal majdnem teljesen kipusztitott faj is eleg tapos volt.
De egyet nem ertek a Voyeger alapvetoen jol felszerelt hajo es a taktikai tudasuk is uj a "helybeliek" szamara, megsem hasznaljak ott van pl a Piccard manover vagy nekem is lenne nehany jo otletem erre alt strategiajuk delta kiteromanover viszonozzak a tuzet - mire eljutnak eddig az elsotiszt rogton beszol a celzoberendezes nem mukodik (manualis tuzelesrol nem hallottak?) vagy valamilyen rele ment ki/ energiarendszereket at lehetne vezetni masfele ...
Szoval mit szoltok hozza?
Larel Anorien!
Hat alapjaban veve (mint epizod igen) elveben es megvalosulasaban azonban nem.
Ott kiserletekkel tunkoltak fel azt a csavot(mellesleg a bab5ben a Psi chor rulez, a tobbi elegge gyenge, arnyekok, angyalszeru izek(asszem volunok vagy mi regen lattam mar a pro7en)).
Ja es a hajtovadaszat amit utana rendeztek az sem volt semmi viszont Talia most ez utan lett ketszemelyisegu / mar ez elott is az volt? mert ha egy ilyen supertelepata nem tudta voln rola megallapitani akkor bug van a tortenetben(szerintem utana, de mikor???)
Visszaterve a voyegerhez ott ertelemszeruen nem volt semmilyen hajtovadaszat, es Janeway anyaskodasat kiveve nem nagyon tartotta vissza senki Kest (bar a legenyseg arckifejezese huen tukrozte a veszteseget)
Sebaj majd visszater hogy elpusztitsa a Voyagert kesobb, es itt az is hasonlo volt ,hogy a renegat telepata is adott talianak valamit / kes 10 evet adott a voyagernek.
Szerintem tehat nem(tulontul), de megvannak a hasonlosagok. Viszont Kes atvaltozasa jobban meg volt csinalva (nem a kepi elemekre celzok) - mig a B5ben valami eroterszeru akarmi volt az ipse korul es neki is voltak "rohamai" addig Kesnel mar lattszott a fejlodes eszmei szinten is (az atomi szerkezet moge latott kvarkokon belulre ...)
elegge durva es a buvesztrukkok. Tuvok szerepe mostanaban elegge valamely crewmittlgied Kontrolljanak visszaszerzese iranyult, tobbszor is csinalt a doki szerint "vulcani hocus pocust"
Na ennyi egyelore ...
- "Hosszu es eredmenyes eletet" -