Szibillia3 Creative Commons License 2024.01.03 0 0 4227

Reméltem, hogy amit írok, az megtalál benned valamit és befejezed. 

Nem így történt. Nagyon sajnálom. Őszintén. 

Tőlem nincs benned több empátia. Én is védek.

Én veled kesztyűs kézzel bántam, furcsa lett volna, ha ketté harapod a torkom. 

Negatív érzéseimet veled kapcsolatban cáfold, és ha sikerül meggyőznöd, pozitív érzéseim lesznek. 

Igazából most sem azzal kapcsolatban van negatív, hogy a férfi-női viszonyokat máshogy látod, mert miért nem láthatnád úgy,

hanem azzal, ahogy csapkodsz magad körül, és személyeskedsz Endrével. 

Én nem "egy kis csetepaténak" tartom azt amit írsz Endréről/Endrének. 

Én már régen tiltattalak volna a helyében. 

Bár lehet, hogy más névvel újra jönnél és folytatnád, és soha nem lenne vége. 

Az után, amit rákiabálsz miért csodálkozol, hogy megkér mindenkit, hogy ne beszéljenek veled, hátha megunod, és elmész? 

Te mit szólnál, ha átmennénk hozzád és szidnánk, mint a bokrot? A te "otthonodban". 

Milyen párbeszédet vársz el tőle azok után, amiket írsz róla? 

Miről beszélgetne veled?

Te tényleg azt hiszed, hogy betöröd az ajtót, szétversz mindent és ezek után üljön le veled egy kávé mellé beszélgetni?

Nem értelek, mit akarsz elérni? 

Folyamatosan támadsz és csodálkozol a reagálásokon. És már jó ideje csinálod ezt. 

Én nem haragszom rád, nem akarlak bántani, kérdéseket teszek fel, illetve nem a te szemeddel látva téged írok véleményt, ami 

szerintem mindig fontos, minden ember életében, hogy ne csak magát lássa magából, hanem kapjon kintről információkat,

és írom én, hogy hátha megérzed amiről írok, hátha érdekel, hátha meg tudlak győzni, hogy lehetne ezt csendesebben is. 

Nem bántani akarlak, és nem a védekezést "várom el", hanem a magyarázatot, vagy a csendet, ha nincs más. 

A düh ("Ez dühössé tesz, mert ez nem párbeszéd" - írtad) engem sosem segített bölcsen és észszerűen dönteni és beszélgetni sem. 

A férfiak hatalmát sem lehet dühvel eltörölni/eltüntetni/megsemmisíteni, mert dühvel/erővel reagálnak, főleg, hogyha nem tud a nő

meggyőző érveket felhozni. De az ezen a helyen írókat semmilyen érv nem fogja meggyőzni. :))