willychicci Creative Commons License 2024.01.03 0 0 517

Sziasztok,

az előző bejegyzésemnél is úgy kezdtem, hogy köszönöm a rengeteg hasznos hozzászólást, most is ezzel kezdem, DE:

- mivel az utóbbi időben durtam át az elmúlt évek bejegyzéseit és megfigyeltem, hogy újra és újra előjön, hogy aki nem úgy vélekedik, mint az a 3-4 ember, aki "életben tartja" a topicot, akkor arra azonnal rászálltok és néha már abszolút támadó hangnemben és stílusban oktatjátok ki az illetőt. Ez teljesen ok és helyes, ha valaki egyértelműen csak reklámból ír be és téveszti meg az érdeklődőket, de itt, a legutóbbi esetben sem erről volt szó.

- tényleg hálás vagyok a sok infónak, de azt azért én sem értem, hogy milyen alapon ítélitek meg a különböző klinikákat, úgy, hogy egyikőtök sem volt még beavatkozáson (nemhogy nálunk, hanem sehol sem), hanem a képek és a social media alapján ítélkeztek?! a HH-nek a marketingje, megjelenése trendi, sokkal "gusztusosabb" és hívogató a celebeknek is köszönhetően. Sikosé már idejét múlt, kicsit ódivatú, gagyibb, de szerintem mindkettőnél vannak nagyon jó és kevésbbé jó eredmények.

- kérlek engedjétek már meg, hogy más, a témában infókat gyűjtő és érdeklődő embernek legyen más véleménye! A képek és referenciák alapján sem én, sem a feleségem, sem több haverom, akiket megkérdeztem róla, nem érezték semmivel sem jobbnak a HH-t a Sikosnál. Mindezt úgy tették, hogy nem tudtam/tudtuk még a korábbi bejegyzésemben taglalt tapasztalatokat.

- Az általuk használt technológiában sem térnek el nagyon és most az, hogy valaki pokróc és paraszt stílusú tud lenne nem ok, de nehogy már ezért ne legyen olyan jó, mint egy másik. Ha már összehasonlítás és kategóriák: nekem az az élmény, hogy a műtét napján nem szól hozzám és nem bánik kedvesen a kollágiával nem kellemes, de azt sem, hogy 75%-al többet fizessek ki ugyanazért.

Meg az milyen már, amikor azt írod, hogy szerinted azért nem vállalja egymás utána két napra a beavatkozást a Sikos, mert akkor több pénzt tud lehúzni...írtam: a két alkalom együtt 43%-al olcsóbb a Sikosnál, mint az egymás utáni napra vállalt beavatkozást HH-nál! Értem én, hogy neked nem szimpi, de azért ne legyünk már ilyen rosszindulatúak.

Nem akarok itt senkibe se belekötni, főleg úgy nem, hogy tényleg sokat segített ez a fórum, de nem jó olvasni, hogy időről időre nem viselitek el mások (nem kötekezdő, de máshogy vélekedő) kérdéseit és válaszait.