djuice Creative Commons License 2024.01.02 0 0 24886

Hűha!

1. nekifutásra, ipaden hallgatva, nálam a Ventillator ll és Stry Lex kiesett egyből. A Vent ll nagyon háttérbe húzódóan kevés valamit mutat az egészből, dinamikailag is. (Érdemes lenne a jelszinteket is látni!) Bár a Lex szinte a legfémesebben kiemelő a magasaknál, az első etapnál sztem túlbuzgóan lüktet a rotor mélyeinél. Jó kérdés, hogy ezek fix. mikrofon beállítás modellezések vagy vhova épp be volt rajtuk vmi állítva. (ha lehet?)
A Lester K is nagyon nem tetszett az elején, sok doboz reflexió, sok bizonytalan kóvájgó hang, de talán mégis dobogóra küzdheti magát. Szóval ennyiből ez nehéz, mert ha lehet rajta finomítgatni, akkor…
A toppon szerintem az IK szimulációja van, bár a fullos draw állásoknál talán a Lex fényességével többet adna. (Itt viszont tuti kehet szoftveresen EQ-zni stb, tehát mód felett a legtöbbet nyújthatja. Hiányoltam viszont a sokat magasztalt Arturia B3 effektjét miért nem került terítékre!)
A Soul megoldásai folyamatosan helycserések a dobogó tetejen az IK-val, néhol szebb, néhol kevésbé. Az overdrive szekcióban pl. kifejezetten nem tetszett annyira a Soul, de nyilván itt is sok minden lehet hangolások, tuning beállítások eredménye, avagy kiválasztott vmi gyári modellt, beállítást oszt jól van, úgy csalóka is lehet.

Végeredményként tehát: 1. IK szim., 2. Soul szim., 3. Lester, 4. Lex, 5. Vent ll ahogy elsőre eldönthető volt.

Előzmény: tehtube (24885)