phls
2000.05.06
|
|
0 0
575
|
Tova Szilárd:
Az már igaz, hogy az ordas hibák javítása a fô feladatunk. Mellékelhetjük a rá vonatkozó szabálypontokat, de szvsz a helyesírás iránti igény fölkeltését vagy az ilyen érzék kifejlesztését (népszerűsítést szándékosan nem mondok) jobban szolgálná, ha a Szabályzat elérhetô lenne a hálóról. Nem apró csipetekben, hanem a maga teljességében. Hátha van, aki elôször csak méla undorral, majd esetleg érdeklôdve bele-belenéz! Forgatná, ízlelgetné – tiszta haszon!
Úgyhogy szerintem – a vállalt, rendszeres munkánkon kívül – föl kellene rakni a Szabályzatot. Ha végül is kiderül, hogy nem megy legálisan, akkor a várható szankciók föltérképezése után eldönthetjük, hogy van-e merszünk illegálisan megtenni, mint http-nek, vagy pedig egy kissé módosított formában csináljuk. Én ez utóbbi mellett vagyok. Egyrészt a fenének van ideje pofozkodni állandóan velük, másrészt amúgy is ráférne itt-ott egy kis átdolgozás. No meg más formákkal való bôvítés – fôleg, ami a hálós közeget illeti. A vérmesebbek által emlegetett sajtókampány stb. akkor is jöhet, sôt! |
|