Rakná a szájába egy harapós lónak, ez a +!%"'=() ....f@szszopó fórummotor!!!! Írtam egy elég részletes hsz-t, nem vágólapra.... persze, hogy kiléptetett ez a kattintásvadász reklámfelület.
Anyjukért nem csinálják meg, ingyen, tökéletesre?!?!?! :-)))
Dühöngés OFF
Röviden: ez a két literes szuper-szívó.
OFF ismét
Nincs 1 ledes lámpád meg egy szerszámkészleted, rövid távú kölcsönbe? Széthullott a kölcsönMultipla váltórudazata (faudi fej szerűség) .... pontosabban , bent maradt kettes sebességfokozatban. Az oldalara rész műúködik, csak az előre - hátra irány , lett OFFline....
Hideg dízel motorral, korlátozottan vagyok járóképes: utazó sebesség 25 km/h. Picit vagyok csak úttorlasz :-(((( OFkorz rükverc sincs, így eléggé fejben előre útvonaltervezős a közlekedés. A másik eszköz 6km-re van, gyalog, több, mint egy óra, 8ésfélméter hosszú, 3,7 magas és üresen hatésfél tonna. Eléggé hatóságmágnes, mint azt az utolsó előtti húszezresem sorsa is bizonyíthatná.....
Hab a tortán, hogy tegnap dél körül bevettem egy felet az új szív/vérnyomás gyógyszerből.... ez a többi körülménnyel együtt (félig kihordott tüdőgyula, stressz hegyek plusz plusz plusz) okozott egy újabb epe/vese rohamot..... Élmény az élet,nem?
ON
:-))))