Hajrá
guruló! Ha az asszony akadályt támaszt, fenyegesd meg a Sárkányölô Szt. Györggyel. Nem ukrán, de megteszi.
Bka-
Csak nem kosarazol? Az albacomp edzôje (Farkas Sanyi) volt nekem is edzôm valaha, úgy 15 évvel meg 40 kilóval ezelôtt a ZTE-nél. Ha találkoznál vele: a Sasi üdvözli :-) (Meg a Taf is.)
Bolas:
Én reggel korán (8-9) megyek mosatni, ha van kedved gyere el, meghívlak a pucerájba. Csak hogy elkerüljük az éjszakai esô és a hajnali párára rakódó reggeli szmog kockázatát.
CYRUS:
Tényleg, ha csak a kocsi a baj, szólj bátran, beférsz akárhová is. Ez vonatkozik persze bárkire, aki szívesen jönne, de nincs neki mivel.
más:
Vettem egy sárkányt, jó közepes, úgyhogy holnapra van:
- 1 db paplansárkány, sirály!
- 1 db profi trükksárkány, kissé avíttos, és javításra szorul, mert elhagyta magát a keresztmerevítôje, ami ma nem volt a lelôhelyen, de állítólag holnapra kapok. Viszont nagyon szépen röpül.
- 2 db nagy fesztávú deltoid trükksárkány, nem profi, de megfelel.
- 1 db kis fesztávú, nagyon gyors deltoid, javításra szorul, de ehhez volt anyag szénszálas cucc :-)
- 1 db Oroszlánkirályos gyerek sárkány, hosszú színes nylon farokkal (ki dicsekedhet még ilyennel?).
És van 3,5 garnitúra madigzag is, úgyhogy sárkányra fel!
BTW, tudna valaki hozni egy fémfűrészlapot?
Ma a nyomdában kérdeztem az Orsit, (hmmm ;-), hogy a holnapi Volvo talira lenne-e kedve eljönni, mint a szerelômnek. Naná, hogy "szeretômnek" értette, és kaptam egy fülcsengetô maflást. Pedig huncfut aki rosszra gondol :-)
A nejjemnejsi nem bír jönni, a k. anyjával utazik rokonlátogatóba. Én meg valahogy oda nem bírok elmenni, C'est la zsizny :-) Pedig az anyósnak lett volna képe elkérni a Volvot, mert abban ugye van klíma, de hát csalódnia kellett. Most mehet Peugeot-val.