willychicci Creative Commons License 2023.12.25 0 0 497

Sziasztok,

először is szeretném megköszönni azt a rengeteg hasznos infót, amit itt, a fórumban összeszedhedtem.

Másodsorban pedig megosztanám veletek a saját tapasztalataimat: az elmúlt pár hétben voltam a HH-nál és Sikosnál is.

A HH-hoz kb 3-4 hónapra adtak konzultációra időpontot, Sikoshoz 2 héten belülre. A HH-hoz a legkorábbi foglalható időpont 7 hónap, Sikoshoz 3 hónap múlvára volt. Mindkét klinikán azonos graft ajánlatot kaptam: ~ 4.500 graft. Az egyik helyen két egymást követő napon (egy részletben), míg a másiknál az első egynapos műtét eltelvével 1 év múlva lenne a második része a beültetésnek. Mindkét konzultáció ok volt, bár a Hh-nél kicsit tüzetesebben megvizsgáltak, Sikos nem nagyon nézegette már személyesen (egy előzetes, emailen beküldött képeken már “látott”). Amit még ki kell emelnem az az egyéb, támogató műveletek: HH előtte-utána terápiák (kb addig, amíg meg akarjuk tartani a maradék hajunkat), míg Sikos az itt, a fórumon is olvasott gyógyszeres és hajszesz kombót javasolja.

Az árajánlatokban viszont már nagyon durva differenciák vannak: 3,5 a HH, míg 2 a Sikos. Azért ez a 75% körüli difi tartalmát nem értem és érzem és felmerül bennem a kérdés, hogy akkor a lefoglaltságuk alapján miért sokkal felkapottabb a HH? 
Kellemes Ünnepeket!