hamvasat Creative Commons License 2023.12.23 0 1 89157

Kroni1!

Nem bántásnak veszem, mert tök igazad is van. Egyetértek.

Az időmet azért ne irigyeld :-) Abból nagyon kevés van, csak éppen ez az, ami engem kikapcsol. Kb. 1.5 éve rendezem úgy a dolgokat, hogy legyen rá időm. De most kb. Januárig nem is igen folytatom.  Szezonban motorozok inkább, télen bubucolok.

A leginkább igazad abban van, hogy élményeket kell szerezni, míg meg tudja tenni az ember. Bár már egy éve rottyon van a derekam, bízok benne, hogy szezonra jó lesz már.

Ettől függetlenül elszomorít a folyamatos minőségromlás és az, hogy nem sokkal kerülne többe, ha a minőségi technika minőségi bevonatokkal lenne megcsinálva.

Amúgy nagyon bánom, hogy pár éve eladtam azt a DOHC RT-t, amit egy vizes RT-be számoltam be. Igaz jó helyre került itt a fórumtársak között. De utólag, meg kellett volna tartanom. Egy gazdás, folyamatosan szervizelt, kevés km-el és patika állapotban. 

Egyébként nekem ez a motor kozmetika amolyan hobbi. Ha meglátok egy motort, autót, azt nézem, mit lehetne kihozni belőle :-) Most is azt várom, mikor lesz rá időm, hogy a lányomék kabrio MX5-ösét felpolírozzuk :-)

Előzmény: kroni1 (89156)