kroni1
2023.12.23
|
|
0 2
89156
|
Abszolút nem bántásból írom amit irok, mert szeretem a posztjaidat, és tényleg elhiszem, hogy elkeserítő átélni ezt a saját tapasztalataiddal is alátámasztható minőségi silányulást bizonyos területeken. Igazából irígylem is azt az időmennyiséget, és energiát töled amit ezekre a dolgokra fecsérelsz, de nekem már kicsit olybá tűnik te vagy a motorért és nem a motor érted. Nem szeretném azt mondani, hogy az én mentalitásom a jó és a tiéd a rossz, mert mindkettő mellett tudok érvelni, és tudom, az ember olyan amilyen, nem vagyunk egyformák. De az tény, hogy én sztem pont a skála másik végén vagyok hozzád képest: a 20 éves karcos, sok terepet látott GSA-mat is imádom, és abban is tudok feltétel nélkül gyönyörködni.
Leírtad amúgy sztem a problémára a megoldást: "Lehet a végén DOHC-ézni fogok én is"
Legyen egy faja DOHC-d amit nem sajnálsz használni, baszassad neki ahogy az egészséged engedi, és ne törődj semmiel! Ha pedig ez nem elégíti ki a szépérzékedet, (tudom hogy nem) akkor legyen mellette meg az aktuálisan legfrissebb GS a nappaliban kiállítva, állandó szobahőmérsékleten. :) |
Előzmény: hamvasat (89148)
|
|