"Nem erről van szó, úgy figyeltem meg hogy a neked nem tetsző részeket úgy átléped ,mintha ki se lett volna mondva, elnézel mellette, ha a hangelméletedbe bekavar."
Nem kavar be, csak túl hosszúra nyúlna egy-egy hozzászólásom, ha minden mondatra tételesen válaszolnék, mivel vagy úgy ítélem meg - lehet, hogy hibásan - azokra is válaszoltam érintőlegesen, vagy egyszerűen egyetértek vele.
"Egyik nap még a KERing mögött sem látsz kört, sőt körömszakadtáig ellene mész, aztán meg írsz egy ilyen 1848-at, ami meg egy egészen jól sikerült összefoglaló lett, és ebből meg az látszik, hogy mégiscsak érted ezt a dolgot."
A KERing mögött természetesen ott a körmozgás, nem is ezt vitatom sosem, csak azt, mikor minden hasonló gyökre ráhúzod a KÖR jelentést: Ez is KÖR értelmű, az is KÖR értelmű.
Ha figyelsz, így fogalmaztam az 1848-ban:
"A jelentése a kör jellegzetes alakjához kapcsolódik." - Tehát nem KÖR értelmű, hanem rokonítható vele. Ennyi a különbség, de ez elég nagy.
"Biztos hogy egy ember ír a neved mögött?..."
Biztosítalak, bő 16 éve ezen a néven írogatok erre a fórumra...
"De ez az 1848. egész jó lett..."
Örülök, ha így látod... Illetve annak, hogy valahol mégis közös nevezőn vagyunk, ha a részletekben nem is mindig értünk egyet... De így legalább van miről vitatkozni...