Virágszál Creative Commons License 2000.05.04 0 1 633
Sziasztok!

Csak most neztem ki ezt a forumot (ertem ez alatt, hogy meg csak nagyon feluletesen neztem at az eddigi hozzaszolasokat)

Pont 1 honap mulva koltozom at NYC kozelebe, egyenlore Valhallahoz kozeli faluba (?)

Elsosorban a ferjem fog dolgozni (Pepsi-hatarozatlan idore szolo szerzodes, proba cseresznye) En hazi tuder leszek : (

Ez eleg furcsa allapot mert idaig mindig dolgoztam. Szeretnem megkerdezni, hogy mi a velemenyetek, ill. tapasztalatotok a civil szervezodeseknel vegzett onkentes munkarol, ill. az egyetemeken mukodo un. work n study programokrol.

Visszaterve a forum eredeti kerdesere: hat nekem Amerika idaig nem jelentett semmit. Komolyan nem vagyok az aki kezet-labat torve ki akart jutni. Bizonyos dolgoktol amiket a Magyarorszagon elo amerikaiaktol tapasztaltam meg egyenesen viszolygok.

Ja, igen meg 1 kerdes mennyire 1szeru jogsit szerezni? Nekem ugyanis nincs, lehet, h. en vagyok az utolso ilyen : )) De itthon nem ment, nem azert mert nem tudnek, csak a vizsgan rohadtul izgultam, jol meg is huztak 2x. Ez jol el is vette a kedvem.

Elore is koszi:

MSE

Előzmény: Mumu (632)