Jelenleg én ezt egy keresőmotornak látom, így nem is regisztráltam.
Személyesen én pl (talán, de ez sem feltétlenül biztos) akkor regisztrálnék, ha látnám, hogy van plusz tapasztalati információ és mondjuk egy fajtánál amit ismerek elindul egy sz@rcunami miközben én azt érezném, hogy ez nem fedi a valóságot. De lehet, hogy még akkor sem, mert mostanra kicsit elegem lett a reklámszagú, mm és g alapú, 0 éves tapasztalatokból. Nem kell nekem minden hülyeséget kipróbálni csak mert ÚJ. Somolyogva veszem tudomásul, hogy egyik-másik tavalyi favoritról mik derülnek ki 1-2év múlva. Próbálom szűrni miközben tudom, hogy mindegyik fajtának van jó oldala is. Csak nem mindegy, hogy nekem pl mi a fontos.
Súlyozás: erre vannak módszerek, ha pl valaki értékelést írt egy fajtához az plusz. Vagy, lehetne egy kitölthető form az adott fajtához amiből minél többet tölt ki az is plusz. Alapvetően jó lenne fajtánként egy "elégedettségi ív" amit a tagok kitölthetnek, tudod, mint egy vevő elégedettségi: rezisztencia, megjelenés, íz, fogyasztási élmény, repedési hajlam, rothadékonyság, egyebek. Mondjuk 1-10-ig értékelve. Ha ezt egy olyan user adja le aki prio akkor az mondjuk többet ér.
Szerintem vázoltam mire gondolok.