acerola Creative Commons License 2023.12.13 0 1 22307

Nyilván csak olyan statisztikát tudok csinálni, amilyen adatom van. Tisztán le van írva miről szól a statisztika. Legfeljebb csak a felütés figyelemhajhász egy kissé. Szerintem egy ilyen statisztika is jobb mint a semmilyen statisztika.

A véleményezés a céljaim között van. Meg egy cimkézési rendszert is szeretnék csinálni, amivel ebben az adat rengetegben rendet lehet vágni egy kicsit. Például lehessen szűrni amerikai magnélküli kék szőlőre.

Azt gondolom, hogy nincs baj a gyűjtőkkel sem. Például el lehet hozzájuk menni érési időszakban és megkóstolni a szőlőket. Most fejeztem be egy üzenetküldő rendszert az oldalon belül. Hamarosan mindenki elérheti.

És akkor le lehet szervezni, hogy egy gyűjteményt meglátogasson valaki a lakhelye közelében.

Szóval véleményezés lesz. Lehet majd képeket feltölteni, és valamilyen pontozás is lesz.

Ha tudnád mennyi munka van a fajták, leírások összegyűjtésében. Egy szerkesztő társam például Bukovics Jánossal beszélget telefonon, hogy megkérdezze az egyes fajták tulajdonságait. Az is örök dilemma, hogy melyik fajta érdemes arra hogy felkerüljön az oldalra. Maradjunk a régebbi bizonyított fajtáknál vagy higítsuk fel az oldalt az új ismeretlenebb fajtákkal, amik sokat igérnek, de még nem tettek le semmit az asztalra.

És mindenképp a visszajelzések beépítése lenne a hozzáadott érték, amiért egy ilyen oldalt érdemes csinálni. Ezen vagyok, előbb utóbb oda is elérek a munkában. 

Ezt a vélemény súlyozást amit javasolsz nem tudom hogy lehetne megoldani. De azért rákérdezek, hogy ha lesz véleményezési lehetőség. Megoszthatod a hosszú távú tényleg értékes tapasztalatod az oldalon. Mi lenne az, ami tényleg motiválna, hogy megtedd?

Előzmény: laca5 (22305)