Bookshie Creative Commons License 2000.05.04 0 0 508
Mondtam vagy nem mondtam? Most aztán fény derült a setétre! Rozzant, nyikorgó gömbcsuklós, fogatlan nyögdíjasok lubbja!

Huh, Ice, én valami eccerűbbre gondoltam, nem kell villámokat vagy monszunt fakasztanod a mennyboltozatból! Dehát lásd be, mégiscsak én vagyok a nőszirom s te a délceg lovag! E modern kor úgyis kiöli a romantika legnyomoroncabb csíráit is szegény mibelőlünk. Légy férfi, drágám és kűldj mongyuk... mongyuk reszelmes verset. Vagy tudom is én... Elég egy szó. (Verset mégse küldjél, nem szeretem a csöpögős, limonádé dógokat...)
A gyurgyalag nem madár? Magam alá roskadtam... Azt a két számot meg kell fjordítani? Akkor nekem végem! Eláshatom magam a magmába... Hjaj, de mik történnek itt... A bogár aranyosabb volt, mint a krumplicukor. De azér jólesett... Én miféle planétán lakom???

Valaki segíccsen, mer nem értem a bélákat! De most télleg! Mér kell nekem szidnom magam és önvizsgálnom? Mivel bántottam meg már megin? Mivel? Bele kell ebbe őszülni... Direkt csinálod, nehogy legyen egy nyugodt iccakám. Mindenesetre, ha valaki kideríti, miért kell önhátostoroznom, az jelezze. Köszöngetem.

Mi törptént Sally-vel? Odáig vagyok, amiért ide nem ír. Pedig tudom, hogy otthon lappang, elvégre más fórumokon naponta randizunk. Hát nem látja, hogy itten vetekednek érte?

Shalina... szóval bizalmas infóid vannak bélákról, hm? Bár ő most azt hiszi, hogy én utálom valamiért (DE MIÉRT???), azért engem érdekel ám, hogy miféle szerzet... Részvényem roppantul nincsen, de szívest neked ajándékozom a létezetlen műköröm és műszempilla gyűjteményemet. Valamint a létezetlen csótányszaggató cipőimet, a festett cérnaszemöldök-kollekciómat és Marx összes műveit. Ha bármelyik köll, szójjál!