phls Creative Commons License 2000.05.04 0 0 557
ôsvurugya: Teljesen igazad van, minél kevesebb kötöttségünk legyen – biztos, hogy mindenki ezt akarja. Viszont egy társas formában dolgozni mégis csak más egy picit, mint teljesen egyedül. Én ezért írtam a javaslataimat. Hangsúlyoznom kell ez utolsó szót, mert még nem vitattunk meg semmit itt a rovatban!

retix: Sok tópik volt benne (a lap-topikos NO 1.), de az idézetben még két hiba is akad: Boban Markovics-koncert, félórásra.

Miklós/Hami: Ezért harangoztalak be annak idején sémi-hámi embernek. – Az Akadémia és az Akadémiai Kiadó – legalábbis régebben – teljesen egybefonódtak, úgyhogy az érdekeik e tekintetben nyilván most is nagyon közel állnak egymáshoz; vagyis egymást védik majd. Ez már az elejétôl kezdve látszott rajtuk, minden megnyilvánulásukból. Márpedig, ha összefognak, akkor a kettô ellen igazán nem nyerhetünk. Ezért is próbálok békés ill. más utakat is bejárni. – Viszont az lényeges lehet, hogy:
1. Biztos, hogy nem vette meg? Honnan az infó?
2. Miért nem? "Csak", vagy mert annak idején vki rájött, hogy magát a Szabályzat szövegét nem védheti le (mint ahogy pl. a foci szabályait sem lehet védetté tenni)?
Arra kérlek, a közérdekű javaslataidat tedd itt közzé, hogy mindenki elmélkedhessen rajta!
mérges topikos = toppantó topikos
cipellôs topikos = topánkás topikos

Gratulálok, Szab, én is erre gondoltam: régi topikos = rovatmúltú. A topis topikos egy picit más, az ôsvurugya meg telitalálat :-) Kulcsszónak ill. -kifejezésnek ezért utaltam Szab újabb megszólítási formájára: rovar- vagy rovattársak.

Szóval sokkal-sokkal kevésbé fontos, de azért a meglévô ötletek kritizálásával meg újak bedobásával is töltsétek tömérdek szabad idôtöket.