Old Vic Creative Commons License 2023.12.12 0 0 24822

.."Kellene foglalkozzam az újabb KORG CX-3 orgonával..." (11-13 éves konstrukció!..)végül is miért ne - de emlészem hogy itt a fórumon autentikus-purista szempontból jól lecikiztétek anno a hangja miatt, amiról valóban világszerte az a sommás ítélet született, hogy "jó, jó, de MÁS mint a Hammond"...s ez az amúgy drága és jó Korg szintikre és workstationokra is kiterjeztetett, mivel azonos orgona-egységget építettek be...

-...ha meg a többi dolgát nézzük ..(SS szerint majd lekörözi a VK és egyébb konkurrenciát!

...még az "árnyalt" kritika ellenére is kiderülnek alapvatő hiányosságok: pl.:

..."Each of these is played in glorious three-part harmony, with upper manual, lower manual and pedal parts. But don't let them fool you. As explained in the body of this review, the BX3 has no pedal generator,... ...the BX3 has no provision for a dedicated pedalboard and, because it has just two sound channels, you cannot add a MIDI pedalboard to play a third part.-

...."it has no multi-pin output for a genuine Leslie speaker..."

...a nem ennyire durva hiányok mellett sok részletmegoldás is kérdéses ill. zavaros a ..kezelhetősége..lehetne ragozni, de minek?

- anno, mikior a VK-77-t vettem (használtan), kináltak egy digital BX-3-t is...nem vagyok autentikus-purista fülü, de nagy ívben kikerültem, márcsak praktikus okokból is...

ha valakinek a keze alá kerül manapság, jó lehet egy jó mai klón meghajtására- ha jól emlékszem Jazzo kolléga csinált belőle ilyen projektet?    -V.

Előzmény: tehtube (24815)