Bookshie, édes krumplicukrom!
1) El ne sírjad magad néhány esetlen bók hallatán, mer' akkor azt fogom gondolni, hogy nekem má' asse sikerül...(Ilyen lovagok egyébiránt léteznek még, bár azt nem állíthatom, hogy azon a planétán, ahol TE lakol.)
2) Aztán meg kell, hogy nyugtassalak, a háziplebejus nem általam alapított család tagja. Vétkéül is pusztán azt róhatom föl, hogy egyéb hasznos funkciói ellensúlyozására a gépidőnek kb. 20-30%-át lefoglalja.
3) Begyöpösödött papucsférj? Hát ilyennek ismersz?
Az 50 körüli se stimmel, életkoromat a számisztikusok egy hatos és egy kettes számjegy egymás mellé helyezésével fejezik ki.(Ne feledd: öreg az, aki annak érzi magát!) És bár fiatalabb koromban valóban úgy terveztem, hogy négy poronty előtt meg sem pihenek, mostanában már csak emlékek az efféle gondolatok.
4) Ne rinyálj, átejtés egy szál se! Az égi jel ügyében megpróbálok intézkedni (bár ha arról van szó, hogy a világon valami szép történjen egy emberrel, akkor én valahol utolsóként szereplek az Úr listáján), csak a formáján gondolkozom még - az égi jelről először egy villám jutott eszembe, de nem tűnt jó ötletnek.:)
5) A gyurgyalag, az nem egy növény véletlenül? Mert ebben az esetben röppenni csak egy fűnyíró hathatós közreműködésével tud. Az ezek után adott gyurgyalag egészségi állapotában bekövetkező változást pedig VELED semmilyen formában nem szeretném összefüggésbe hozni...
6) KITART, KITART
ÁJSZRÁJD
Ui: Akkor ezentúl arra törekszem, hogy reggel, délben és este legyek a gép előtt!