Hahó, nyelvi felcserek!
Előre is kösz a fittyeket, most itt az ég készül rámborulni, rengeteg a dolog és kevés benne az öröm. A levelezési szabály azért lassacskán készül, jó lenne, ha minden tag (csípje kánya, http és rumci is) küldene legalább egy levelet az irdjol@freemail.hu-ra, hogy ott szükség esetén bárki elektromos címe meglegyen.
Jelentem, a postaládában semmi esemény, pedig majd' egy hetet kihagytam, amíg itt a szabályzatfelrakási vita dúlt.
Ha 12-én találxtok, akkor jó mulatást és alakulást, én fenyőgallyakkal fogok álmodni is ezidőtájt.
Az alapszabállyal kapcsolatban ismétlem aggodalmaskodó gondolatomat, miszerint fő dolgokban a tagok mindenkori kétharmados többségi határozata kellene hogy irányítson, nem az írott, holt szavak. Tehát: minél kevesebb kötelezettséget, törvényt, szabályt, regulát, paragrafust az alapszabályba... Emléxem, mennyi remek terv előjött, nehogy egyet is legátoljon az a fránya főflepni!
(A kétharmados többség helyett azért nem írtam 50%ot, nehogy viták esetén az egylet mindkét fele kizárhassa a másik felét az egyletből...)
Ahoj pakoj ano ano! (stílusszerű Szlovák üdvözlet)
(de addig még leszek tán itt)
ősvurugya
(vagy nem így hívják a régi topikost?)