Szia! Igazad van nem biztos, de nagy a valószínűsége. Már elég régen játszom itt- és gyakorlatilag a Honfoglalóban is ugyan ez volt a helyzet-, bizonyos jelekről egyértelműen fel lehet ismerni azokat, akik már korábban, más néven szerepeltek a játékban. Ha egy ellenfél 8-10 játékkal a háta mögött, zsinórban ontja a helyes válaszokat, az már gyanús. Ha ebben a játékban még a 10 kérdésből 8-9 re 3 de inkább 2 másodperc alatt írja a jó választ az már 90 százalék fölé növeli a renick megjelenését. És akkor még ott a jó válasz mutató is: ha az illető 8-10 játékkal a háta mögött 60-70 százalékot teljesít, akkor már tuti, hogy renickes.
És egy kicsit továbbmenve, ezek művelnek szinte lehetetlennek tűnő dolgokat a napi kihívásoknál is. Én az első 50-100 játék után még ugyancsak kezdőnek számítottam, a játékról szinte még fogalmam sem volt, a kártyák nagy részének felhasználási módjáról sem volt halvány lila képem sem.
Az első trónszék elfoglalásomra ha jól emlékszem pár századik játékom után került sor, addig azt sem tudtam mi az.
Ezek meg a 10. játék után hazavágják az embert.
És rátérve megjegyzésedre, lehet, hogy csak nagyon okos.
Azt nem vitatom, hogy a kb. 1000 játékos között egy ilyen is akadhat. Feltételei: lehetőleg fiatal legyen, megfelelő egy vagy több iskolai végzettség, kiváló memória és gyorsaság.
Viszont az biztos, hogy itt ezekből nem lehet annyi, mint amennyien vannak. Saját megítélésem szerint a játékosok minimum 5 %-a lehet újrakezdő. Ez az 1000 játékosra vetítve 50 fő...