Katalin1993 Creative Commons License 2023.12.06 0 0 3575

Sziasztok!Sajnos lassan egy hónapja én is küzdők akönyvtetű/portetűvel.A szekrényekben,dobozokban jelent meg Sajnos minden szobában.Kezeltem Biokillel és vettem páramentesítőt is.Kezdtem örülni,hogy talán sikerül a harc velük,de pont a gyerekszobánál találtam ágyazásnál egyet a falon.Sajnos az ágyneműtartóban is volt pár.Sajnos befulladt a fal és penészt találtam,így megint elkapott az ideg miatta.Kezeltem a penészt a padló mentén Biokillt fújtam ágyneműtartó kipakolva és átmosva onnan a cuccok.Ezt pár napja kezdtem,de aggódok,mert kb kiéleződött a szemem rájuk és kb pár darabot itt ott találok.Próbálok minden dobozt kidobni,de az összeset egyszerre nem tudom.Virágoknál is láttam az ablakpárkányon ma.Azt hittem szeretnek elbújni.Áttakarítottam ott is.Fürdőben ma találtam csak egyet.Jelentősen megfogyatkoztak,de vannak még.Persze a penészt,hogy napokban vettem észre sem segített?Van esély,hogy eltűnnek??Nem tudom mit tegyek még.Rovarírtó cégek túl sokat nem segítettek eddig.Volt,aki mondta,hogy ne aggódjak ha kis számban jelen vannak,mert másnál is előfordul.Volt,akinek fogalma se volt mit lehetne csinálni.Állítólag nem szoktak ilyesmire kijönni házhoz.Aki tud érdembe segíteni nagyon örülnék,mett kivannak az idegeim.Félek,hogy sosem lesz vége már ennek.Bocsi,hogy hosszú lett.