különböző béla Creative Commons License 2000.05.03 0 0 493
Bookshie, a magam részéről én is megnyugtathatlak. Bombasztikus, ámde szerény modorú 30-as vagyok, mint azt má vót szerencsétek kilocsizni, na jó 33-as (ez nem a születési év!), sivalkodó porontyok sehol. Lehet, hogy paulinának ez már a nyugdíjkorhatár, de nekem (még) megfelel. A sörhason és a begyöpösödésen még dolgozom, egyelőre kevés (?) eredménnyel.

Sajnálom, hogy tejjesen lecsúsztam a népszerűségi listádról, szívből remélem, hogy Iceszal jobban kijössz majd, de hogy átverést sejtesz mögöttem, az fáj.

Virtualitás tárgykörében má úgyis régóta fenem a fogam egy közhírre. Főleg mióta pmb is aszt találta írni húsvéti hozzászózatában, hogy "mert vannak nekem IGAZI (vagy VALÓDI?) barátaim is, akik meglocsoltak...", nahát ez nekem személy szerint nagyon rosszul esett, azóta is böki a bögyöm, szóval TUGGYA MEG MOST MINDENKI, hogy lehetek bár virtuális szerető, csókkirály, casabéla, stb., de VIRTUÁLIS BARÁT az biztosan nem vagyok, mer nekem pmb és Bookshie is IGAZI barátom, igazándiból megdobban a szívem, ha írnak nekem, és igazándiból elszomorodom, ha leszúrnak vagy eltűnnek, úgyhogy nem is kell annyira megerőltetnem magam, hogy TÉLLEG rajongjam értük, és ne adja az isten, de ha netalántán valaha segíccségre szorulnának, remélem eszt az ún. valóságban is bebizonyíthatom.

(Béla monológja má annyira csöpögős jelenet volt, hogy az előző részből is kivágták...)

Szóval Bookshie, tarts mélységes önvizsgálatot, szidd meg magad jó alaposan a nevemben is, oszt szedd össze önbizalmad szertehullajtott dirib-darabkáit, ne tipródj, ne búbánatoskodj és főképp ne várd az égi jelet.

És most engem se várjatok 3 napig, mer kubikolni megyek, de ne szidjatok, vért fogok verejtékezni, közbe meg a testem-lelkem csakis titeket kíván...
Vasárnap viszont megpihen az Úr és béla, úgyhogy -legalábbis béla- jelentkezni fog.

Előzmény: Bookshie (488)